Tabiat Binicilik Merkezi

Kazancı’nın muhteşem doğası içerisinde inşa edilen Tabiat Binicilik Merkezi, modern bir binicilik tesisi olmasının yanında, at sahipleri için pansiyon hizmeti de sunmaktadır. Atların konforunu artırmak için tüm olanakların düşünüldüğü Tabiat Binicilik Merkezi’nde, pansiyon hizmeti kapsamında atların bakımı, beslenmesi ve çalıştırılması gerçekleştirilmektedir.

Şehri ve dertlerini geride bırakmak ve biraz soluklanmak isteyenler için yemyeşil bir doğanın kalbinde konumlanan Tabiat Binicilik Merkezi, misafirlerini atlarla yakın bir dostluk kurmaya ve kusursuz bir binicilik deneyimine davet ediyor. Tabiat Binicilik Merkezi aynı zamanda; şirketlerin motivasyon etkinliklerine, firma toplantılarına, kreşten üniversiteye kadar okulların ziyaret programlarına, dizi ve film çekimlerine, özel gün fotoğraf çekimlerine, organizasyonlarına ve daha birçok alanda gerçekleştirilen etkinliklere de ev sahipliği yapıyor, yıl boyunca yerli-yabancı konuklarını ağırlıyor.

Tabiat Binicilik klübü

Tabiat Binicilik Merkezi’nde genç ve yetişkinlere hizmet veren Binicilik Kulübü’nde, başlangıç seviyesinden ileri düzeye kadar eğitimler verilmektedir. Tabiat bünyesinde bulunan yüksek standartlardaki manejler ve nitelikli eğitim kadrosu ile binicilik eğitimlerinde tüm beklentiler karşılanmaktadır.

Tabiat Pony Kulübü

Tabiat Pony Kulübünde 6-12 yaş arası çocuklara binicilik dersleri verilmektedir. Eğitimlerle birlikte çocukların doğa içinde geçirdikleri zaman ve hayvan dostlarımızla kurdukları bağlar ilerleyen yaşlarda güçlü kişiliklerin oluşmasına ve yaşam içinde kararlı bir duruş sergilemelerine de yardımcı olmaktadır.

Doğanın kalbinde gerçekleştirilen atlı göl ve orman turları, katılımcılarına unutulmaz anlar yaşatıyor. Yeni başlayanlar ya da deneyimli biniciler, Uludağ eteklerinde yer alan Tabiat Binicilik Merkezi’nin muhteşem doğasını ve güzelliklerini atlı doğa gezileri ile keşfediyor. Profesyonel rehberler ve koruma ekipmanları eşliğinde bölgenin eşsiz doğasına doğru çıkılan bu yolculuk, göl ve çam ağaçlarıyla çevrili ormanlarıyla sıra dışı bir deneyim vadediyor.

Self Binicilik

2-7 yaş arası çocukların atlar ile tanışarak biniciliğe ilk adımı attıkları noktadır. Shetland ırkı atlar ile tur şeklinde hizmet veren Self Binicilik konsepti, ebeveyn ile birlikte güvenli bir ortamda yapılan aile aktivitesidir.

Göl Turu

Eşsiz Uludağ manzarasında Kazancı Gölü’nün etrafında gerçekleştirilir. Yeni başlayan biniciler ve çocuklar için uygundur.

Orman Turu

Eşsiz Uludağ manzarasında Kazancı Gölü geçilerek çam ormanlarının arasında gerçekleştirilir. Yeni başlayan ve orta düzey biniciler için uygundur.

Kazancı Mh. 16450
Kestel / Bursa

Pazartesi:Kapalı
Salı – Cuma:09:00 – 18.00
C.Tesi – Pazar:  09:00 – 19.00

Yol tarifi al

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir