Zıpland’a çocuklarınızı götürün!

Zıpland Eğlence Merkezi 2019 yılında kurulmuştur. Bu tarihten itibaren emanet sistemli Softplay oyun alanı konseptiyle Özlüce’de hizmet vererek alanında lider olmayı hedeflemektedir. Türkiye’de ilk olarak Softplay oyun alanı ve çocuk gelişim aktivitelerini tek çatı altında toplamıştır. 

0-3 yaş arasındaki çocuklarımız için özel olarak hazırlanmış softplay oyun alanı içersinde; lego masası, trambolin, top havuzu, kaydırak, piyano ve atlı karıncası ile çocuklarınızı sınırsız bir eğlence bekliyor.
İsterseniz oyun ablası ile birlikte güvenli bir şekilde eğlenebilirler ya da sizler çocuklarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz

Karmaşık tünel ve yollardan oluşan Soft Play oyun alanı, 4 metrelik kaydırağı, top havuzu, interaktif oyun alanı, tırmanma duvarı, Zipline ve kızak kaymanın yeni hali olan Roller ile 3-11 yaş grubunun oyun ablaları eşliğinde güvenli eğlenceli bir gün geçirmesi için özel olarak tasarlandı.

5-14 yaş grubunda bulunan; trambolin parkı, sünger havuzu, maymun barı, survivor oyunu, trambolinli basketbol ve interaktif oyunları ile çocuklarınızın kendi aralarında yarışmalar düzenleyebilecekleri ve gönüllerince eğlenebilecekleri bir gün onları bekliyor.

Ertuğrul Mah. İzmir Yolu Cad. 378/B Nilüfer/BURSA

0224 413 0913

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir