Bursa’da Bungalov tatil nerede yapılır (TAM LİSTE)

Tarihinin yanı sıra doğa ve kış turizmi ile de öne çıkan şehirlerimiz Bursa, Bungalov evleri ile doğa içerisinde tatil yapıp, huzurlu vakit geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği noktalardandır. Siz Bursalılar ve dışardan gelen ziyaretçiler için bungalov evleri listeledik

  • 1.Uludağ Orman Köşkleri Bungalov, Osmangazi
  • 2.Gököz Natural Park Bungalov, Keles
  • 3.Dikey Dünya Doğa Evleri, İznik
  • 4.İznik Askania Bungalov Evleri, Orhangazi
  • 5.İznik Eko Turizm Tesisleri Bungalov, İznik
  • 6.Harmancık Eko Turizm Tesisleri Bungalov Evleri, Harmancık
  • 7.Gürsu Adrenalin Park ve Bungalov Evleri
  • 8.Dostum Bungalov, İnegöl

Bursa Bungalov Evleri listesi…

Tarihinin yanı sıra doğa ve kış turizmi ile de öne çıkan şehirlerimiz Bursa, Bungalov evleri ile doğa içerisinde tatil yapıp, huzurlu vakit geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği noktalardandır. Siz Bursalılar ve dışardan gelen ziyaretçiler için bungalov evleri listeledik

1.Uludağ Orman Köşkleri Bungalov, Osmangazi

Orman Köşkler, Kış turizminin en güzel destinasyonlarından olan Uludağ’da bulunuyor. Bursa merkeze 30 km mesafedeki bungalovlara, teleferik ile 17 dk da ulaşabiliyorsunuz. Uludağ oteller bölgesine 700 m de ki Orman köşkleri, tamamen ahşaptan tasarlanmış B ve C tipi bungalovlardan oluşuyor.

B tipi maksimum 6 C tipi ise 4 kişi kapasiteli. Sadece yaz aylarında değil kışında hizmet veren tesis, doğanın her tonunu yakalamanıza olanak sağlıyor. Tüm bungalov evlerde duş, tuvalet, mutfak, sıcak su, televizyon gibi imkanlar mevcut. Tesis Uludağ ormanlarında bulunduğu için ormanlarda doğa yürüyüşü ve kamp gibi farklı aktivitelerde yapılabilir.

İletişim Bilgileri

2.Gököz Natural Park Bungalov, Keles

Gököz Naturel Park, Gököz gölünün kenarına kurulmuş içerisinde birbirinden eğlenceli aktiviteleri olan doğanın içerisinde harika bir tesis. Bungalovlarda buzdolabı, klima, televizyon, duş ve tuvalet gibi imkanlar barındıran tesis, 1120 rakımı ile yıldızları izlemeye doyamayacağınız yerlerden.

Tesiste kamp, atv turu, at biniciliği, okçuluk, paintball, olta balıkçılığı ve kano gezisi gibi birbirinden eğlenceli aktiviteleride yapabilirsiniz.

İznik, BursaHaritada Gör

3.Dikey Dünya Doğa Evleri, İznik

Dikey Dünya Doğa Evleri İznik’in Çamoluk mahallesinde, Bursa merkeze yaklaşık 85 km uzaklıkta, Avdan Dağı’nın eteklerinde bulunuyor. Birbirinden güzel bungalov evlere sahip tesis, doğanın içerisinde oldukça huzurlu bir ortamda bulunuyor. Tesis içerisinde Gürcü evi (Büyük salon, 2 ad. yatak odası, sundurma, balkon, şömine), Zeytin Kulübe (1 ad. tek kişilik yatak, 1 ad. çift kişilik yatak, 1 ad. ranza) ve Kerpiç Kulübe ( 2 ad. tek kişilik yatak 1 ad. açılır yatak) olmak üzere üç farklı oda tipi barındırıyor. Bungalovların tamamı soba ile ısıtılıyor. Kerpiç bungalov hariç (tuvalet mevcut.) tüm odalarında tuvalet ve banyo bulunuyor. Ayrıca tesiste yoga, meditasyon, kamp, doğa yürüyüşü, kaya tırmanışı ve oryantiring gibi aktiviteler yapabilirsiniz.

4.İznik Askania Bungalov Evleri, Orhangazi

İznik gölünün kıyısında, Bursa merkeze 68, İstanbul merkeze ise 118 km uzaklıkta yer almaktadır. Tesis 8000 m2 kare alanda kurulmuş bribirinden güzel ve farklı konaklama seçeneklerine sahiptir. vılla, deluxe suıte, deluxe bungalov, deluxe balkonlu oda, çatı katı oda (göl manzaralı), çatı katı oda, veranda, ekonomik veranda, karavan gibi birbirinden güzel konaklama seçeneklerine sahiptir. Villa ve deluxe suite haricindeki tüm odalara 24 saat giriş imakanı vardır. Ekonomik veranda haricinde (ortak kullanım) tüm odalarında duş ve tuvalet bulunuyor. Odalar oldukça geniş ferah ve ihtiyacınız olan bir çok hizmeti bulabiliyorsunuz. Ayrıca tesiste olta balıkçılığı, tekne turu vb. gibi aktivitelerde yapabilirsiniz.

5.İznik Eko Turizm Tesisleri Bungalov, İznik

Kırsal turizmi geliştirmek amacı ile İznik Belediyesi tarafından inşa edilen tesis İznik’e 12 km uzaklıktaki Katırlı Dağları’nın eteklerinde bulunuyor. Tesis Bursa merkeze ise 83 km uzaklıkta. Bungalov evler içerisinde dolap, tuvalet ve duş gibi imkanları barındırıyor. Kışında faaliyetlerini sürdüren tesis doğa tatili yapmayı sevenler için oldukça uygun bir yer.

Tel: 0530 649 00 16

6.Harmancık Eko Turizm Tesisleri Bungalov Evleri, Harmancık

Bir başka belediye tesisi olan Harmancık Eko Turizm Tesisleri, Harmancık Belediyesinin girişimleri ile inşa edilmiş doğa içerisinde birbirinden güzel aktiviteler doğada konaklaya bileceğiniz bir yer. Tesiste, 4 adet 30 metrekarelik, ses, ısı yalıtımı, klima, mini buzdolabı, tv, sıcak su gibi imkanları sunan bungalov evler bulunuyor. Ayrıca futbol sahası, paintball, okçuluk ve orman içi yürüyüş – koşu parkuru bulunan tesis doğanın içerisinde oldukça huzurlu bir yer.

Tel: (0224) 881 24 01

7.Gürsu Adrenalin Park ve Bungalov Evleri

Gürsu Ericek Gölü yakınlarında 2018 yılında hizmete açılan Bungalov evler, Adrenalin parkının içerisinde yer alıyor. Tesis yine bir belediye girişimi ile oluşturulmuş bölge turizminin geliştirilmek amacı ile inşa edilmiş. Öncelikle doğa turizmine katkılarından dolayı çalışma yapan belediyelere teşekkür ederiz. Bungalov evlerin tümünde bahçe ve oturma alanı mevcut ve rengarenk tasarlanmış. Bungalov evlere konaklama için geldiğiniz de bir çok doğa sporu ve aktivite ile zaman geçirebilirsiniz.

Tel: 444 3 616

8.Dostum Bungalov, İnegöl

Dostum Doğa Sporları Merkez tesislerinde bulunan bungalov evler yine bir belediye iştiraki ile inşa edilmiştir. Sivil havacılık, yamaç paraşütü, doğa yürüyüşü, bisiklet, olta balıkçılığı, ATV gibi doğa sporları ve aktiviteleri yapabileceğiniz bir tesis. Bungalov evler piramit şeklinde tasarlanmış oldukça konforlu, içerisinde tuvalet, duş gibi imkanların bulunduğu bir yapıdadır. Tesis İnegöl merkeze 11, Bursa merkeze 44 km mesafededir.

Tel: (0224) 777 05 50

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir