Misi Kamp Karavan alanında doğanın tadına varın!

2013’den bugüne Misi Kamp Karavan yemyeşil doğal ortamı ve sıcak yüzüyle sizlerle birlikte, Bursa’nın en eski yerleşim alanlarından biri olan Misi Köyü girişinde.  Şehir merkezine 15 dk. kadar yakın ama günlük hayatın tüm zorluklarından kilometrelerce uzak.

Bursa, Nilüfer Belediyesi tarafından yapılmış ücretli bir kamp alanı. Bu kamp alanın içinde su, elektrik, tuvalet bulunuyor. Hatta çocuk oyun parkına bile sahip. Çadırdan daha çok karavanların uğrak yeri haline gelmiş.

WC, duşlar, lavabolar. Sıcak ve soğuk su, mutfak, çamaşır makinesi, araç atık boşaltma ve kaset boşaltma üniteleri, her dört parsele 2 su musluğu ve elektrik panosu (her araç için bir priz 16 A.) ve elektrik sayacı bulunmakta.

Her parsel yeşil bitki ile diğerinden ayrılmış. Tesisin etrafı tel çitler ile muhafaza altına alınmış. Kamp alanı 1 adet paratoner ile yıldırım tehlikesine karşı korumalı.

Tavla oynayıp, gölgede bir şeyler içmek isteyebilirsiniz. Doğa manzarasıyla sakinleşip, kitap okuyabilirsiniz.

100’e yakın karavanı sığdırabilecek geniş bir kamp alanı. Ama bu alana yakın bir yerlerde ücretsiz bir şekilde kamp yapabilirsiniz. Çevrede göl veya sulak bir alan yok. Ama gün batımı manzarasının en güzel olduğu yerlerden biri. Zemini daha çok karavan için elverişli. Yeni çimlendirilen alanlarda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.

Kamp Alanı WC, Duş ve Market İmkanı

Misi Kamp Karavan Alanı yolu üzerinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayacak marketler var. Ancak kamp alanı civarında wc ve duş imkanı bulunmamaktadır.

Misi Kamp Karavan Alanı haritası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir