Bursa’da at biniciliği yapabileceğiniz yerler

Bursa’da at binme merakınızı gidermek için birkaç harika seçenek mevcut! İşte Bursa’da at biniciliği yapabileceğiniz yerler ve kısa açıklamaları:

  1. Özhan’ın At Çiftliği: Nilüfer’de bulunan bu çiftlikte doya doya at binme keyfini yaşayabilirsiniz. Hafta içi ve hafta sonu 10:00 – 20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. 
  2. Ravhan At Çiftliği: Yine Nilüfer’de yer alan Ravhan At Çiftliği, at binmeyi sevenler için ideal bir seçenek. Hafta içi ve hafta sonu 10:00 – 20:00 saatleri arasında açık. 
  3. Balat At Çiftliği: Bursa Balat’ta dostlarınızla ata binip vakit geçirebilirsiniz. Hafta içi ve hafta sonu 10:30 – 19:30 saatleri arasında hizmet veriyor. 
  4. Haflinger At Çiftliği: Her yaş grubuna uygun atlarla keyifli bir binicilik deneyimi yaşayabilirsiniz. Hafta içi ve hafta sonu 09:30 – 20:00 saatleri arasında açık. .
  5. Club K9 At Çiftliği: Bol oksijenli bir ortamda kahvaltı yapabilir ve ardından ata binmenin tadını çıkarabilirsiniz. Hafta içi ve hafta sonu 09:00 – 23:30 saatleri arasında hizmet veriyor. 
  6. Tabiat Binicilik Merkezi: Ailenizle doğayla iç içe ata binmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Hafta içi ve hafta sonu 09:00 – 20:00 saatleri arasında açık. 

Bu çiftliklerde keyifli bir at binme deneyimi yaşayabilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir