Narlı Bahçe Cumalıkızık Kahvaltı Evi

Cumalıkızık Köyü’nde en güzel ve en lezzetli kahvaltı nerede yapılır? İşte Cumalıkızık Serpme Kahvaltı Mekanı / Bursa Köy Kahvaltısı

Sokakları ve evleri ile meşhur, içerisinde bir çok dizi çekilmiş Cumalıkızık’ta güzel bir kahvaltıya hazır olun 

Narlı Bahçe’de ki Serpme Kahvaltısı içeriği şöyle ;
3 çeşit peynir, (çeçil, kaşar, köy peyniri) 3 çeşit reçel, (mevsimine göre) 2 çeşit Zeytin, Yaprak sarma, patates köftesi, sigara böreği, sahanda yumurta, gözleme, sınırsız çay, bal, kaymak, tereyağı, domates, salatalık, salça.

Cumalıkızık Köyü, UNESCO Dünya Mirasları listesine girmiş Türkiye’nin sayılı yerlerinden bir tanesidir. Hafta içi ve hafta sonu Cumalıkızık Köyü’nü gezmek ve kahvaltı etmek için yerli ve yabancı o kadar çok turist geliyor ki inanamazsınız.

NASIL GİDİLİR DERSENİZ ?

Narlı Bahçe Cumalıkızık haritası

Cumalıkızık Köyü’ne girdiğinizde hem tarihi sokaklar hem de evlerin mimari yapısı sizi hayran bırakacak. Şehrin karmaşasından uzak, doğa ile iç içe bir köy olan Cumalıkızık, tarihi yapısı, ev yapımı gözlemeleri ve kahvaltıları ile güne güzel başlamanıza yardımcı olacak.
Narlı Bahçe Cumalıkızık Kahvaltı Evi 2012 yılında orjinaline uygun olarak restorasyon edilip tekrar misafirleri hizmetine girmiştir.

Neden Cumalıkızık Köyü’nde Narlı Bahçe’yi tercih etmelisiniz sorusuna şöyle cevap veriyorlar; Öncelikle bütün ürünlerimiz doğal ve çoğunu biz kendimiz yapıyoruz. Bunun yazısına güler yüz, samimiyet, temizlik ve otantik köy usulü odalarımız var ve bize gelen müşteriler şehrin stresini atıyorlar, kendilerini kısa sürede olsa doğal ve bol oksijenli bir ortamda buluyorlar.


Narlı Bahçe Cumalıkızık Kahvaltı Evi 2012 yılında orjinaline uygun olarak restorasyon edilip tekrar sizlerin hizmetine girmiştir. Narlı Bahçe markasını tescil ettirip daha kurumsal bir şekilde sizlere hizmet vermeye devam etmekte…

ERPME KAHVALTI

KİŞİ BAŞI 30 TL
3 ÇEŞİT PEYNİR (ÇEÇİL, KAŞAR, KÖY)
3 ÇEŞİT REÇEL (MEVSİMİNE GÖRE)
2 ÇEŞİT ZEYTİN
YAPRAK SARMA
PATATES KÖFTESİ
SİGARA BÖREĞİ
SAHANDA YUMURTA
GÖZLEME
ÇAY (SINIRSIZ)
BAL
KAYMAK
TEREYAĞ
DOMATES
SALATALIK
SALÇA

YİYECEKLER

TARHANA ÇORBASI 7,5 TL
EV ERİŞTESİ 10 TL
SAHANDA YUMURTA 10 TL
OMLET 10 TL
SUCUKLU YUMURTA 12 TL
MENEMEN 10TL
KUYMAK 10 TL
GÖZLEME  7,5 TL
SARMA (1 PORSİYON) 10 TL
PATATES KÖFTESİ 2 TL
MANTI 20 TL
KÖFTE (GÜVEÇTE) PATATES KIZARTMASI, SALATA, İÇECEK 25 TL

İÇECEKLER

KOLA  2 TL
BÖĞÜRTLEN SUYU 2 TL
AHUDUDU SUYU 2 TL
AYRAN 2 TL
MADEN SUYU 2 TL
TÜRK KAHVESİ 5 TL
ÇAY KÜÇÜK DEMLİK 15 TL
ÇAY ORTA DEMLİK 20 TL
ÇAY BÜYÜK DEMLİK 25 TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir