Saitabat Köyünde Kahvaltı yapın!

Saitabat köyünde mis gibi manzarası ve havası beraberinde doğal bir ortamda köy kahvaltısı etmek harika bir fikir.

Türkiye’deki ilk kadın köy derneği olma özelliği taşıyan ve köy kadınlarının aktif ve faal bir şekilde katkıda bulunduğu ve üretkenliklerini sergilediği bir mekan olarak hizmet veren Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği vei şte kadın eli değmiş, buram buram Anadolu kokan ve kendinizi evinizde hissettiren atmosferiyle Saiatabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği kahvaltısı

Bursa’dan inegöl istikametine giderken (Ankara yolu) Kestel tabelasından Kestele girip, bursa çimento fabrikasını geçmeniz gerekir, Saitabat a doğru devam edin (burda yardımcınız tabelalar). Biraz dağ yolu olduğu için yollar virajlı, Köye gelince, fotoğraf meraklısı iseniz burası sizi doyurur. Kahvaltıyı köy kadınlar derneğinde yapın ! Bahsetmiyorum bile. Sadece o kahvaltıyı görün ! Kahvaltı yemez de öğlen akşam yemekleri de yiyelim gibi düşünceniz varsa köyden birine mangal alanı sorun. O andan itibaren çayıra çimene fazlasıyla doyacaksınız zaten.

Tabi saitabat köyü kadınları derneğinde türk kahvesini de güzel yapıyorlar 😉


Adres: Şelale Mevkii Saitabat Köyü Kestel-Bursa   Tel: 02243881233  Websitesi: www.saitabatkkdd.org  Konum için tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir